Trainingen

De juiste combinatie van bewegen, voeding en gedrag is de sleutel tot succes.

De combinatie van bewegen, voeding en lifestyle heeft tot doel op een verantwoorde manier je:

Conditie verbeteren

Spieren versterken

Goede houding ter voorkoming van lichamelijke klachten

Kilo’s te verliezen of een gezondere leefstijl te krijgen

Je vitaler te voelen

Dit klinkt allemaal erg leuk … maar hoe het beste te beginnen?

We maken een persoonlijk plan voor jouw traject. We beginnen met een uitgebreide kennismaking. We kijken naar je lichamelijke conditie, voeding, huidige levensstijl en wensen. Daarnaast doen we een aantal tests, verrichten metingen en bepalen dan jouw individuele doelstelling wat jij wilt bereiken. Daarna gaan we SAMEN aan de slag om stap voor stap jouw doelstelling te realiseren.

 

Omdat alle begin moeilijk is en om een eenmaal gemaakt begin goed vol te houden is mijn ervaring dat het beste resultaat wordt behaald als je niet per keer een les boekt maar je een vaste frequentie (bijvoorbeeld 1 of 2 keer per week) voor een bepaalde periode vastlegt (bijvoorbeeld 3 maanden). Je hebt dan zelf ook een stok achter de deur om door te gaan, ook als het even wat moeilijker gaat. Ik heb hiervoor speciale training en voedingspakketten samengesteld die ik graag met je bespreek wat het beste bij jou past.

Locatie?

Training geef ik vanuit mijn eigen ruimte in Rosmalen.

Daarnaast is het ook mogelijk om je thuis in je eigen omgeving te trainen. Ik kan ook buiten trainingen verzorgen, uiteraard op individuele of kleine groep basis.

Voor wie?

In principe maakt het niet uit hoe oud of jong je bent of van welk geslacht. Je bent altijd welkom om samen met mij je doelstelling te bepalen en daarnaartoe te trainen.

Ik ben echter gespecialiseerd in het begeleiden van moeders die weer lekker in hun vel willen zitten.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.