Personal Training Annick

Annick Barendse

Personal Trainer

Ik ben Annick Barendse. Sinds begin 2016 ben ik actief als personal trainer. Daarnaast ben ik ook moeder van 2 zonen. Ik ben altijd actief geweest in de sport van handbal tot zwemmen en van tennis tot hardlopen. Voordat ik personal trainer werd, ben ik werkzaam geweest op commercieel en financieel vlak. In 2010 zijn we met ons gezin naar Beijing, China vertrokken waar we 3 jaar hebben gewoond. Gedurende die periode is onze 2e zoon geboren. Ik was druk met hardlopen en bewegen, maar het gewenste resultaat bleef uit. In Beijing ben ik met een personal trainer aan de slag gegaan. Ik ben anders gaan bewegen en ik ben anders met mijn voeding om gegaan. Binnen 9 maanden was ik 9 kilo kwijt en kon ik al mijn spijkerbroeken weggooien. Dit traject gaf mij enorm veel voldoening. Er was een grote verandering teweeggebracht, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. En dat laatste was misschien nog wel de belangrijkste. Ik wist nu wat ik wilde … dit gevoel en resultaat overbrengen aan anderen. Terug in Nederland bleef ik uiteraard actief bezig in de gym, maar ik ben ook weer gaan studeren. De opleiding was een groot feest, alles viel samen … ik had mijn passie gevonden. Inmiddels ben ik al weer een poos bezig als Personal Trainer en ik vind het fantastisch om samen te werken aan jouw resultaat!

PTA staat voor

Persoonlijk

Betrokken

Authentiek

Rust

Energie

Personal Trainer Annick

Enthousiast

Vertrouwen

Resultaatgericht

Gemotiveerd

Ervaringsdeskundige

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.